Solved

Acumatica is showing a file attachement but none there.

  • 13 September 2021
  • 4 replies
  • 169 views

Userlevel 2
Badge

We use the drag and drop file attachemnts to add the customer PO to the SO.

In some instances it shows a file in the SO but the file box is empty.

What could cause this?

Thanks

John

 

icon

Best answer by Julia Golomidova 14 September 2021, 15:22

View original

4 replies

Userlevel 6
Badge +3

Hi @john25,

 

Please, refer to the following KB article and check, if the described issue is the problem you experience:

 

Userlevel 1
Badge

I realize this is old and the link was not working for me but did you find an answer to this issue? We have an issue with this on occasion. We are on 2020R2 and will be upgrading to 2021 R1 here in a couple weeks.

Thanks

Userlevel 2
Badge

This was the resolution,

Issue description

 

Files attached to a sales order could be lost if a shipment associated with the sales order was deleted.

 

Root cause

 

This is a known issue valid for the Acumatica ERP 2021 R1 version only, Update 7 (21.107.0023), and earlier updates.

 

Solution

 

Update to Acumatica ERP 2021 R1 Update 8 (21.108.0032) or later.

Userlevel 1
Badge

Thanks for that info.

 

This looks to be a different problem for sure. Seem as though it happens at an SO level when changing states. So from hold to open or credit hold to open.

 

Reply


About Acumatica ERP system
Acumatica Cloud ERP provides the best business management solution for transforming your company to thrive in the new digital economy. Built on a future-proof platform with open architecture for rapid integrations, scalability, and ease of use, Acumatica delivers unparalleled value to small and midmarket organizations. Connected Business. Delivered.
© 2008 — 2024  Acumatica, Inc. All rights reserved