Question

Issue trying to Release Kits

  • 14 December 2023
  • 6 replies
  • 55 views

Userlevel 1
Badge

Hi,

 

Im trying to release a kit from the Kit Assembly page and keep getting this error. There’s no one else using the system and Ive deleted all other Balanced forms of this assembly?

 


6 replies

Badge +11

Has anything changed recently in your environment (i.e. customizations)?

Have you tried restarting the application from the ‘Apply Updates’ page?

Userlevel 1
Badge

Hi no havent published any customisations. The Kits are created and released through the API.. Where is the Apply Updates page..

Badge +11

 

If you don’t see it, perhaps you don’t have the required permissions.

Userlevel 1
Badge

yeah i dont think that really helps. Anyone else? I think it has something to do with tstamp however how to I fix this as I dont have access to the SQL server

Userlevel 7
Badge +17

@Dantheman88988  Are you sure that no customizations deployed? But I see there is a new custom field in the Kit Assembly screen i.e. Auto Built Kit 

Due to this customization is this issue is causing?

 

 

Userlevel 7
Badge

Hi @Dantheman88988 were you able to find a solution? Thank you!

Reply


About Acumatica ERP system
Acumatica Cloud ERP provides the best business management solution for transforming your company to thrive in the new digital economy. Built on a future-proof platform with open architecture for rapid integrations, scalability, and ease of use, Acumatica delivers unparalleled value to small and midmarket organizations. Connected Business. Delivered.
© 2008 — 2024  Acumatica, Inc. All rights reserved