Solved

Report not getting Copied

  • 29 April 2023
  • 2 replies
  • 35 views

Userlevel 6
Badge +3

Hello community,

I have been trying to create a new report by copying the existing one and saving it to the server. For this:

  1. I first loaded the report from the Reports List in the Report Designer.
  2. After making the modification, I saved it with a new name.
  3. After saving it, I tried to Save it to the server.
  4. But after refreshing the instance, upon checking in the Site Map (SM200520) screen, I am not able to find the report.

    Kindly let me know how to achieve this.
    Thanks in advance.
icon

Best answer by estebanperalta54 29 April 2023, 18:12

View original

2 replies

Userlevel 6
Badge +3

Hi @Harshita looks like you missed to the step to create the report first on the site map. You can replicate the site map configuration for reports similar to this:

 

Userlevel 6
Badge +3

Hi @Harshita looks like you missed to the step to create the report first on the site map. You can replicate the site map configuration for reports similar to this:

 

Thank you @estebanperalta54 for the solution.

Reply


About Acumatica ERP system
Acumatica Cloud ERP provides the best business management solution for transforming your company to thrive in the new digital economy. Built on a future-proof platform with open architecture for rapid integrations, scalability, and ease of use, Acumatica delivers unparalleled value to small and midmarket organizations. Connected Business. Delivered.
© 2008 — 2024  Acumatica, Inc. All rights reserved