Solved

Customer ID not autonumbering even with NEW and auto numbering

  • 14 March 2023
  • 5 replies
  • 277 views

Userlevel 3
Badge

 

Auto Number is not population in the segment values portion as <NEW> and thus not creating a new and unique number when adding a customer.  Any ideas why this is not carrying over? 

icon

Best answer by Manikanta Dhulipudi 14 March 2023, 19:50

View original

5 replies

Userlevel 1

Has anyone run into this issue when using auto numbering on Customer ID has an adverse effect on Dashboards?

Here is an example where the user must manually clear the <NEW> value each session.
 

However, on Dashboards that use a parameter I cannot get the <NEW> to clear, so the Dashboard stops working altogether.
 


 

 

Userlevel 7
Badge +12

Thanks everyone.  Looks like we had to go back and reconfigure from the start.  Working now.

Hi @tfarwell11 

Thanks for the Update, As I mentioned creating a new will resolve the issues in most of the cases.

 

Userlevel 3
Badge

Thanks everyone.  Looks like we had to go back and reconfigure from the start.  Working now.

Userlevel 7
Badge +19

@tfarwell11  Have you checked the Numbering Sequence screen for the CUSTOMER - Numbering ID?

  • Manual Numbering should be unselected in Numbethe ring sequences screen
  • Auto Number should be selected in the Segmented Keys screen.

 

 

 

Userlevel 7
Badge +12

Hi @tfarwell11 

Can you set as shown as below and review the issue one more time 

1.Check the last sequence number once ( May be an issues)

2.if not resolved, can you quickly create a new one 

Reply


About Acumatica ERP system
Acumatica Cloud ERP provides the best business management solution for transforming your company to thrive in the new digital economy. Built on a future-proof platform with open architecture for rapid integrations, scalability, and ease of use, Acumatica delivers unparalleled value to small and midmarket organizations. Connected Business. Delivered.
© 2008 — 2024  Acumatica, Inc. All rights reserved