Solved

Not able to add watermark

  • 8 March 2024
  • 4 replies
  • 56 views

Userlevel 6
Badge +3

Hello all,

I have been trying to add a watermark to one of my reports. I have uploaded a jpeg image but the report designer isn’t displaying it under back Image section:

 

How can i set this up? Thanks in advance.

icon

Best answer by Laura02 8 March 2024, 12:16

View original

4 replies

Userlevel 5
Badge +1

Hi @Harshita,

 

Have you gone through the This link of knowledgebase of Acumatica. 

  • In Properties tab, click the ellipsis button in the Data > Embedded Images.
  • In the Embedded Images dialog box, click the New Image button in the bottom,
  • select the image that you want to add as a background image.


Hope, it helps!

Regards,
Sagar, Greytrix

Userlevel 6
Badge +3

Hello @Sagar Greytrix ,
thank you for your prompt reply, but i already have followed these steps. I have the screenshot pasted.

Badge +18

Hello, Set Source to Embedded.

Laura

Userlevel 7
Badge +16

HI @Harshita 

Have you tried the steps from this post?

https://community.acumatica.com/report-designer-237/how-to-add-a-watermark-image-or-a-background-image-to-a-report-83?tid=83&fid=237

Reply


About Acumatica ERP system
Acumatica Cloud ERP provides the best business management solution for transforming your company to thrive in the new digital economy. Built on a future-proof platform with open architecture for rapid integrations, scalability, and ease of use, Acumatica delivers unparalleled value to small and midmarket organizations. Connected Business. Delivered.
© 2008 — 2024  Acumatica, Inc. All rights reserved