Solved

OpenAPI login error

  • 28 December 2020
  • 4 replies
  • 67 views

Badge

Hello Everyone,

I’m trying to use OpenAPI to connect to Acumatica.

To follow below guideline to login Acumatica. I got a error message. 

https://help-2019r1.acumatica.com/Help?ScreenId=ShowWiki&pageid=0322492a-de9b-4443-b256-923c48aff31d 

Does anyone know how to fix it? I tried to post to http and https. Both returned same message. 

Error message:

{
    "message": "The requested resource does not support http method 'GET'."
}

icon

Best answer by larryly 14 January 2021, 16:17

Post login request to HTTPS. Will response a 204 code with no content and cookie-set.  This is a success sign. Add those cookies in your next request.  Now your OpenAPI is ready to use. 

View original

4 replies

I am far from a programmer but are you using GET when you should be using POST?

 

-John

Badge

I am far from a programmer but are you using GET when you should be using POST?

 

-John

I’m also confused with this. I’m sure it’s a POST.  

 

Badge

Working on solution

Badge

Post login request to HTTPS. Will response a 204 code with no content and cookie-set.  This is a success sign. Add those cookies in your next request.  Now your OpenAPI is ready to use. 

Reply


About Acumatica ERP system
Acumatica Cloud ERP provides the best business management solution for transforming your company to thrive in the new digital economy. Built on a future-proof platform with open architecture for rapid integrations, scalability, and ease of use, Acumatica delivers unparalleled value to small and midmarket organizations. Connected Business. Delivered.
© 2008 — 2020  Acumatica, Inc. All rights reserved